Bogota
12 januari 2025 - Bogotá, Colombia
Vandaag aangekomen in Bogota. De eerste bestemming van deze rondreis door Colombia.
Gezellig met Babette al een biertje gedronken.
Vlakbij het hotel, want ver weg durven we hier niet zo goed. De stad doet heel vriendelijk aan in deze wijk waar we zitten. Maar er gelden toch wat veiligheidsvoorschriften: 's avonds geen enkele tas of rugzak mee, paspoort en geld altijd in hotelkluis laten (alleen beetje geld meenemen dat je nodig hebt), geen camera, geen telefoon zichtbaar!
Kortom: wat geld in je zak en voor de rest niks zichtbaar bij je dragen. Zelfs kettinkjes worden van je nek getrokken in drukke gedeelten.
Nu lekker naar bed, want morgen al om 8 uur op pad. Met een gids door de stad. Dan kan een rugzakje wel mee gelukkig. Zin in!

Ga lekker genietend en fijn dat je ons weer meeneemt met jou reis verhaal. 😘
Hopelijk ben jij weer helemaal ok en heb je alle leuke dingen ook weer kunnen oppakken.
Het is een groep met rustige, relaxte mensen dus dat is fijn. We hebben intensieve reis voor de boeg met soms lange reisdagen, vroeg op en veel indrukken. 'Pak je rust waar mogelijk', zei Marc, de reisleider. Nou, dat is gisteren al goed gelukt om 7 uur was iedereen al aardig uitgeteld. Ik ook. Lekker op tijd naar bed gegaan, want ik word nog wel een paar keer wakker door het tijdverschil en wennen aan de vreemde plek.