Bogota

12 januari 2025 - Bogotá, Colombia

Vandaag aangekomen in Bogota. De eerste bestemming van deze rondreis door Colombia.

Gezellig met Babette al een biertje gedronken.

Vlakbij het hotel, want ver weg durven we hier niet zo goed. De stad doet heel vriendelijk aan in deze wijk waar we zitten. Maar er gelden toch wat veiligheidsvoorschriften: 's avonds geen enkele tas of rugzak mee, paspoort en geld altijd in hotelkluis laten (alleen beetje geld meenemen dat je nodig hebt), geen camera, geen telefoon zichtbaar!

Kortom: wat geld in je zak en voor de rest niks zichtbaar bij je dragen. Zelfs kettinkjes worden van je nek getrokken in drukke gedeelten.

Nu lekker naar bed, want morgen al om 8 uur op pad. Met een gids door de stad. Dan kan een rugzakje wel mee gelukkig. Zin in!

Uitzicht hotel Bogota

1. Suzanne:
    12 januari 2025
    Wat een avontuur, zin om mee te lezen! Heel benieuwd naar Colombia. Ziet er prachtig uit. Maar spannend ook. Slaap lekker!
  2. Judith:
    12 januari 2025
    Weer een geweldige reis! Hoop dat je lekker geslapen hebt, en dat het een leuke dag wordt in de stad. Wij lezen weer graag met je mee. X
  3. Annie:
    12 januari 2025
    Ziet er goed uit Danielle, verheug me op de komende tijd. Geniet ervan
  4. Frank:
    12 januari 2025
    Hallo Moppie, gelukkig je ben goed aan gekomen, want het is toch een lange reis, maar goed je heb al je eerste pintje te pakken met Babette gezellig, en ik hoop dat het gesmaakt heb, en al die voorzorg maatregelen moet je maar voor lief nemen, dat weet je nu eenmaal in zulke landen, maar goed hoop dat je lekker geslapen heb, en fris en fruitig om 08:00 uur met de groep een leuke stadstour ga maken, dan mag en kan je gelukkig wel je fototoestel meenemen, nou geniet er van en ik kijk nu al uit naar dat verhaal, en geen domme ( stoute dingen ) doen he hahaha, want zoals je weet voor je het weet loop je naakt rond daar, want ze pakken wat ze pakken kunnen van je af , nou dikke knuffel vanuit een droog en klein zonnetje vanuit Capelle
  5. Rudolphia:
    12 januari 2025
    Je bent weer geariveerd in een heel andere wereld wat is dat nadenken als je de deur uit gaat heb ik niks bij me wat aantrekkelijk is voor andere 🤔 het went vanzelf.
    Ga lekker genietend en fijn dat je ons weer meeneemt met jou reis verhaal. 😘
  6. Emelie van der Bijl:
    12 januari 2025
    Zo suf van me ik dacht dat je de komende week zou vertrekken heb je daardoor niet meer gesproken maar je bent gelukkig goed gearriveerd en samen met Babette een pilsje aan het drinken vlakbij het hotel ! Je bent een reiziger je vindt altijd je plekje in een groep om zo je eigen gang te kunnen gaan Take care lees graag je verslag veel liefs Emelie
  7. Daniëlle:
    13 januari 2025
    Hoi Emelie, de tijd ging snel, ineens was ik er 😄.
    Hopelijk ben jij weer helemaal ok en heb je alle leuke dingen ook weer kunnen oppakken.

Het is een groep met rustige, relaxte mensen dus dat is fijn. We hebben intensieve reis voor de boeg met soms lange reisdagen, vroeg op en veel indrukken. 'Pak je rust waar mogelijk', zei Marc, de reisleider. Nou, dat is gisteren al goed gelukt om 7 uur was iedereen al aardig uitgeteld. Ik ook. Lekker op tijd naar bed gegaan, want ik word nog wel een paar keer wakker door het tijdverschil en wennen aan de vreemde plek.
  8. Emelie van der Bijl:
    13 januari 2025
    Klinkt goed Danielle fantastisch om zo'n nieuw avontuur weer aan te gaan en je ziet ook weer zo veel en die je kan delen trouwens ook heel sterk van je i het kader van afscheid Loslaten en verder.....Op jouw vraag hoe met mij weer helemaal oké niet echt ik worstel toch weer met die stap naar buiten die terug getrokken heid van me is heel sterk volg ik dit proces of moet ik mezelf dwingen eruit te gaan wat levert wat op....daar ben ik mee bezig en volgende week starten allerlei cursussen dus moet ik in ieder geval op uit! Go with the (non) flow liefs Emelie
  9. Daniëlle:
    14 januari 2025
    Lijkt erop dat de lange griep je uit je positieve ritme heeft gehaald. Je cursussen dwingen je wel dan. Zou best eens goed kunnen uitpakken en je er uittrekken. Al is het maar een beetje, Ergens komt weer het beginnetje.